X

O NAS

IDEALIS – Inštitut za plače in delovna razmerja je zasebni zavod, ki je bil ustanovljen predvsem za pomoč pravnim in fizičnim osebam v javnem ter zasebnem sektorju pri izvajanju strokovnih, svetovalnih, usklajevalnih ter izobraževalnih nalog na področju plač in delovnih razmerij.

 

Spremljamo teorijo in prakso s področja plač, delovnih razmerij ter kadrovskih procesov funkcionarjev, javnih uslužbencev in zaposlenih v javnem sektorju ter zasebnem sektorju in s svojim delovanjem in rešitvami prispevamo k celoviti strokovni obravnavi teh področij.

 

Področje plač in delovnih razmerij v javnem in zasebnem sektorju želimo približati tistim, ki na teh področjih delujejo oziroma so zanje odgovorni, kot tudi zaposlenim ter študentom, ki jih to področje zanima.

ZAKAJ IZBRATI INŠTITUT IDEALIS

Vsi odgovori v povezavi s plačami in delovnimi razmerji v javnem in zasebnem sektorju na enem mestu, ne glede na vrsto dejavnosti.

 

Naši strokovnjaki in izvedenci, ki izhajajo iz vrst inšpektorjev in revizorjev, imajo na področju plač in delovnih razmerij v javnem ter zasebnem sektorju dolgoletne izkušnje.

 

Pri izdelavi mnenj in svetovanju upoštevamo, poleg veljavne zakonodaje, podzakonskih predpisov in kolektivnih pogodb, tudi uveljavljeno sodno prakso ter odločitve Ustavnega sodišča Republike Slovenije.

 

Sodelujemo s priznanimi strokovnjaki in poznavalci vsebin s področij delovanja inštituta.

 

Nudimo celovit in učinkovit kadrovski servis.

 

Odgovore in rešitve poiščemo v najkrajšem možnem času.

IDEALIS

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana
M: 041 686 199
E: info@idealis.si

DRUŽBENA OMREŽJA